петък, 29 юни 2012 г.

Защитно фолио за таблети и смартфони


Защитното фолио е неизменен спътник на всеки таблет и смартфон. То ще ги предпази от размазване на пръстови отпечатъци и драскотини. Изключително полезен за запазването на дисплея.
В днешно време търсенето и предлагането на защитно фолио се увеличи, поради навлизането на нови модели таблети и смартфони, които са със touchscreen. Фолиото предпазва Вашият персонален помощник, поради тази причина търсенето му на пазара нарастна все повече. Преди години никой не знаеше какво е „защитно фолио”, фолио за дисплей или за какво служат те, какви са предимствата и недостатъците им. Днес, всеки втори е запознат с характеристиките на протектора за дисплей и дори знае как се поставя. Доста голям процент от младото население на страната използват защитно фолио за да предпазят персоналния си помощник или смартфона си от драскотини. Те са добре запознати с него и го употребяват често.
Фолиото така е направено, че да покрива плътно Вашият таблет или смартфон. Размера на защитното фолио е индивидуален за всеки модел. Много е тънък и не се забелязва. Лесно се поставя. Видимостта след покриването с него се запазва същата, няма опасност да се замъгли. Управлението с пръста Ви също няма да се промени, няма да се притеснявате, че може да приема сигналите Ви по-бавно от преди.

С използването на защитно фолио няма да се притеснявате, че ще нараните своя дисплей. Бъдете внимателни и се подсигурете чрез употребата им. Удължете живота на Вашия таблет и смартфон

Няма коментари:

Публикуване на коментар