понеделник, 25 юни 2012 г.

Nokia 808 – Улови мига


       Nokia 808 Pure View Ви предлага една уникална възможност да улавяте всеки един момент с неговия 41 MP сензор на камерата – оптика Carl Zeiss, автофокус и ксенонова светкавица. Докато се забавлявате с приятели ще запечатвате незабравимите изживявания с този неповторим по рода си телефон. Ще имате възможността да разглеждате изображенията си с най-новата Pure View технология и да гледате клипове с Full HD качество. Вече споделянето на снимки в социалните Ви  мрежи ще бъде лесно и приятно занимание за всеки притежател на Nokia 808 със своята Wi-Fi технология. Ще имате уникалната възможност да следите последните статуси във Facebook и Twitter, да споделяте информация, да изпращате съобщения на близки и приятели.
      Новият модел на Nokia – 808 е уникален по рода си смартфон със своята система Nokia Belle OS и високо скоростен  1,3 GHz ARM 11 процесор, с които лесно и бързо ще можете да управлявате своите приложения. Комуникацията с Вашите роднини, колеги и приятели ще бъде лесно достъпна. Със своя сензорен екран и 4 - инчов дисплей ще можете да управлявате телефона като детска игра. Работата Ви ще бъде приятно занимание с Nokia 808.
      Телефона разполага с 16 GB външна памет, но  има възможността за разширяване до  32 GB с microSD  карта. С толкова много памет ще можете да събирате повече информация, която Ви е необходима в малкия и практичен смартфон на Nokia. Съберете света в телефона си. Със своя Bluetooth, USB и кабел за данни на Nokia ще можете лесно да споделяте информацията си с колеги и приятели. С наличието на e-mail протоколи като: IMAP4, POP3 и SMTP имате възможността за по-бърза комуникация с Вашите бизнес партньори. След конфигурирането им на телефона Ви няма да има нужда да се бавите, да влизате в своя e-mail с име и парола, по-този начин лесно и бързо ще се свързвате с тях.
      Новият смартфон е уникален по себе си със своята сателитна  „завой по завой” навигация за повече от 100 страни, с която бързо и лесно ще достигате своята дестинация. С Nokia 808 няма да се притеснявате, че може да объркате пътя и да изгубите ценно за Вас време.

Няма коментари:

Публикуване на коментар