вторник, 26 юни 2012 г.

Samsung Galaxy Tab2 - супер таблет на супер цена


Galaxy Tab2       Новият Samsung Galaxy Tab 2 10.1 GT-P5100 идва при Вас с най-новата операционна система на Android. Тя е перфектното допълнение на всеки таблет от марката Samsung. С добре развития си интерфейс този персонален помощник предоставя възможност за лесно управление на приложенията, които са Ви необходими. С предварително инсталираните от Вас приложения на Google ще можете да търсите информация в мрежата, да я записвате под формата на различни документи, да си водите календар с важните за Вас събития, ще намирате лесно пътя и много други. С Bluetooth-a, с който разполага таблета ще можете да споделяте информация с вашите приятели и колеги. 
        Samsung Galaxy Tab2 разполага с 10,1 инчов дисплей и вътрешна резолюция 800x1280, като това Ви дава уникалната възможност да разглеждате вашите изображения и клипове на по-голям дисплей, а не както до сега сте го правили на малкия си телефон. Камерата, с която ще запечатвате Вашите изживявания е 3,15 MP или 2048x1536, като с нея ще имате до 4 пъти цифрово увеличение за по-добро качество. 
       Таблета съдържа 16GB памет и възможност за допълнителни  32GB. Това Ви предлага една уникална възможност да съберете вашата информация в един лесен и удобен за ползване от Вас таблет на Samsung. С неговия процесор Dual-core 1 GHz Cortex-A9 ще можете лесно и бързо, без да губите време да сърфирате в интернет пространството. Samsung Galaxy Tab 2 10.1 GT-P5100 има още и GPS с поддръжка на A-GPS и GLONASS, с които лесно ще се ориентирате на пътя.
Galaxy Tab2
      Услугата „ChatOn”, с която разполага Samsung Galaxy Tab 2 GT-P5100 е безплатна и Ви предлага уникалната възможност лесно и бързо да се свързвате с Вашите близки, приятели и роднини. Комуникацията с тях вече ще е като забавление, няма да Ви отнема много от скъпоценното време. Ще разбирате веднага новините от вашите приятели.
      Samsung Galaxy Tab II е лек и практичен таблет от серията Galaxy Tab, не заема много място, издържлив и устойчив е на различни предизвикателства. Той е неизменния Ви спътник в живота! Този таблет е предназначен за всеки член на Вашето семейство – малки и големи. Много е привлекателен за Вашите деца най-вече с голямото си разнообразие на мултимедийно съдържание – за игри и различни приложения.
     Цената е изключително изгодна за такъв практичен таблет на Samsung.

Няма коментари:

Публикуване на коментар