петък, 22 юни 2012 г.

Новия двуядрен смартфон - Samsung Galaxy Ace 2


     Samsung Galaxy Ace 2 новия и подобрен вече смартфон. Редактираната и подобрена версия на Samsung Galaxy Ace. Това подобрение притежава значителни характеристики, които биха ви улеснили много.
   Този смартфон идва с невероятната възможност. Закупувате го с операционна система Android OS, v2.3 като може да му инсталирате новия Ice Cream Sandwich версия 4.0. Това е възможност, за която мечтаят милиони притежатели на смартфон с Android OS.
      Samsung Galaxy Ace 2 е с новия и супер бърз двуядрен процесор Dual-Core, който работи на 800 MHz и чипсет NovaThor U8500. С този процесор и с 768 MB RAM памет на този телефон няма да имате проблеми с нито едно приложение. Тези параметри ще ви осигурят спокойна и сигурна работа. Ще може да сърфирате и използвате приложенията без проблемно, като навигации (инсталирана GLONASS), редакция на документи, редактор на изображения, търсене в Google Maps, Gmail, YouTube, календар, Google Talk, Picasa интеграция, игри и други.
Ще можете да сваляте безброй много приложения и да за запазвате много ваши снимки и видео файлове благодарение на вградена 4 GB памет и със слод за MicroSD, на която спокойно може да сложите много голяма карта до 32 GB.
      Samsung Galaxy Ace 2 идва с прекрасния сензорен дисплей PLS TFT, 16M цвята, с подобрена резолюция от 480x800 пиксела, и значителния размер от 3.8 инча на екрана. Така ще видите една друга картина, света в реалния му вид.
     За да може да използвате дълго време всички екстри пълноценно без притеснение Samsung са сложили нова по-голяма Li-Ion батерия от 1500 mAh.
     Той е снабден с две камери едната със значителните 5MP с LED и невероятната резолюция от 2592x1944 пиксела с LED светкавица и автофокус, а видео формат е 720p 30fps HD с тези характеристики ще имате повече от GSM камера. Втората е с 0,3MP за Вашите видеоразговори, за да се виждате с близки и познати.
      С много възможности за обмяна на данни: Bluetooth версия 3.0 с A2DP, възможност за Wi-Fi свързване и microUSB 2.0.

Няма коментари:

Публикуване на коментар