понеделник, 25 юни 2012 г.

Nokia Asha 202 Dual Sim - добро качество на ниска цена


Nokia asha 202 dual sim           Nokia отново се завръща на пазара с нови много добри попълнения. Новата Nokia Asha 202 Dual Sim е тук, за да покаже, че в нея са съчетани както невероятното и добро качество на Nokia, с което са се наложили на пазара така и ниската цена.
Основния компонент в характеристиките на Nokia Asha 202 е това, че може да използвате две сим карти едновременно. Този екстра е от голяма полза за хората, които искат да съчетаят служебният и личният живот или за хора, които просто не искат да носят два телефона. Това е както голямо удобство така и много стилно. За хора, които са в движение и нямат време да чакат и двата телефона да се заредят. Може да използвате карти на два различни оператора, които да работят едновременно. Този телефон гарантира качество и няма да се притеснявате, защото това е Nokia, а не китайска реплика, за която никои не е чувал и не се знае дали ще се пусне следващия път.
          Този телефон идва на невероятна цена. Той е от ниско бюджетния клас, което го прави много привлекателен и удобен. Въпреки ниската цена съчетава две карти в себе си и доброто качество.
Nokia asha 202 dual sim        Nokia Asha 202 Dual Sim инча с 2.4 инчов TFT сензорен дисплей за удобна и бърза работа. Телефона разполага с резолюция 240 x 320 пиксела, която е на добро ниво за този клас. На този добър дисплей може да използвате и многото екстри пълноценно, които предлага телефона:  Nokia Messaging, Nokia Social, Nokia Maps и Nokia Browser.
           Nokia Asha 202 разполага с добрата камера от 2 MP и качествена резолюция 1600 x 1200, което е на добро ниви за този клас и ще правите едни наистина добри снимки. Снимките както и друга информация ще може да запаметявате на телефона, който предлага вградена 10 MB памет и слод за MicroSD карта, където максимумът е от 32 GB, с което никога няма да имате проблем от липса на свободна памет. Bluetooth за споделяне на данни и информация. И универсалния USB вход от тип microUSB за връзка с други мобилни устройства чрез стандартен кабел, с което си спестявате търсенето на точно определения кабел за вашия телефон.


Няма коментари:

Публикуване на коментар