четвъртък, 28 юни 2012 г.

Lenovo E325 ThinkPad Edge - високо качество на добра цена!


Lenovo ThinkPad Edge E325 е лаптопа с който може да използвате с удоволствие както на работа така и във вас.
LENOVO THINKPAD EDGE E325Търсите си качествен и добър лаптоп, който да използвате на работа или в дома. Представя ме ви невероятния Lenovo E325 ThinkPad Edge.
Със страхотния нов и много добър кристален LED HD WXGA дисплей от 13.3" инча (33.78 cm) с резолюция от 1366x768 пиксела, които представя реалистично всички цветове. Така ще можете да работите с него пълноценно или да го използвате в дома си, за да виждате реално всичко.
За бърза и качествена работа Lenovo ThinkPad Edge E325 е снабден със ултрабързият и качествен, двуядрен и енергоспестяващ процесор на AMD Dual Core с характеристики 1.65 GHz, 1MB L2 Cache. Ще можете да работите без засечки, да сърфирате и да не се притеснявате за бизнес делата си както и за спокойствието вкъщи при използването му. Без проблемната ви работа с него е подпомогната и от новата и качествена RAM памет, която притежава от 4GB DDR3 1333 MHz.
Lenovo ThinkPad Edge E325 притежава добър, бърз и качествен твърд диск SATA 320GB  с  7200 оборота/м. Така ще може да запазвате множество файлове на едно място без притеснение. Както фирмена документация така и лична.
За да имате невероятно изживяване и страхотна картина този модел на Lenovo ThinkPad E325 супер бързата и добра видео карта на ATI Radeon HD 6320 със споделена памет до 512 МВ на доказаната от много време за качествени и много добри видео карти марка ATI Radeon.
         Този модел е снабден с висококачествените портове за пренос HDMI и VGA, с които може да проектирате картината на всякакъв вид мултимедия. За да покажете и представите по много добър начин вашата презентация или друго представяне.

Lenovo ThinkPad Edge E325 е снабден с VGA камера с която да провеждате както семейни така и служебни видео разговори.
Има вградена и безплатно инсталирана операционна система DOS. Четец на различни видове карти 4 в 1. За да може да сваляте и качвате информация от различни носители без притеснение. Лаптопа притежава и 3 USB порта версия 2.0.
И всичко това се събира с 1600 гр. за лесно пренасяне.


Няма коментари:

Публикуване на коментар