четвъртък, 28 юни 2012 г.

Samsung Galaxy Ace S5830 – стил и елегантност на добра ценa


     Samsung Galaxy Ace S5830 е новият и подобрен смартфон от серията Galaxy Ace на Samsung. С новия си дизайн и елегантно извити форми ще спестите място при пренасянето му.
Samsung Galaxy Ace
     Телефонът е с операционна система Android OS v2.2  и има възможност за подобряване до v2.3, като това ще Ви позволи да разглеждате приложенията си с лекота, без да губите излишно време. Новият сензорен TFT дисплей с 3,5 инча Ви дава уникалната възможност за по-реалистични изображения.      Samsung Galaxy Ace S5830 разполага с 5MP камера, автофокус и LED светкавица. Цифровото увеличение, което притежава телефона ще Ви помогне да заснемете с по-голяма точност и прецизност Вашите изображения. С тези страхотни характеристики на камерата, които предлага новият Samsung Galaxy Ace ще имате възможността да правите изчистени снимки и клипове на Вашите незабравими моменти.
     Телефона притежава ултра мощен процесор 808 MHz, което го прави изключително бърз при използването му. Паметта, с която разполага смартфона е 158MB за съхранение на данни, 278MB вътрешна памет и допълнителна опция за още до 32GB памет с MicroSD карта. Като бонус към комплекта с телефона ще получите още 2GB, с която ще увеличите пространството си за данни. Samsung Galaxy Ace S5830 е пригоден и за Вашите пътувания с GPS-а който притежава, като и поддържа A-GPS. С него ще достигате по-бързо от обикновено и ще спестявате време в лутане.
Samsung Galaxy Ace
     С Wi-Fi технологията, която разполага телефона ще можете лесно да  сърфирате в интернет мрежата. Това го прави изключително удобен за Вашите контакти в интернет пространството – Facebook, Twitter, Myspace и други. Комуникацията с приятелите, колегите и семейството Ви ще се превърне в забавление с новия телефон на Samsung. 
Новият Samsung Galaxy Ace S5830 разполага с удобния интерфейс SWYPE, с който ще пишете изключително лесно своите съобщения. Ще въвеждате с лекота текст на клавиатурата, вече няма да Ви отнема толкова време, както до сега.  Този GSM разполага и с гласово търсене, което ще Ви улесни при търсенето на информация. Няма да се налага, да се бавите, да въвеждате текст.
     Samsung Galaxy Ace S5830 е много лек, практичен и лесен за използване телефон на Samsung. Той е изключително компактен и не заема много място. В него са съчетани най-добрите характеристики за мобилен телефон от серията на Samsung Galaxy Ace. 
     Samsung Galaxy Ace S5830 е съчетал в себе си, както атрактивна визия така и привлекателна цена.


Няма коментари:

Публикуване на коментар