вторник, 19 юни 2012 г.

Samsung Galaxy S Plus I9001 - много повече от смартфон


Това е новия Samsung Galaxy S Plus I9001 ъпгрейдваната версия на Samsung Galaxy S. Този смартфон е оборудван със Scorpion процесор, работещ на честота 1,4 GHz, с който може да използвате множество приложения и игри без забавяне и спънки. Новата и по-голяма батерия от 1.650 mAh дава възможност за по-дълго и пълноценно използване на възможностите, които ни предоставя Samsung Galaxy S Plus I9001. Време на разговор: до 1,040 мин. (2G) и до 470 мин. (3G).

 

Той притежава новия и супер модерен дисплей Super AMOLED capacitive touchscreen, който ще превърне картината в реалност. С Gorilla Glass покритието няма да се безпокойте за надраскването на дисплея. На невероятните 4,0” и 16 милиона цвята ще може да се насладите както на приложенията и игрите, така и на супер качествените снимки които прави. Това става благодарение на 5 MP камера, с която ще запазите спомените както с невероятното качество на снимките с високата резолюция 2592 x 1944 pixels с опция за Auto Focus, така и с видео клипове с които ще запазвате интересни и важни моменти за вас с високо качество от 720р (720х 1,280) разделителна способност и възможноста за 30 кадъра в секунда.

С интегрираната Android OS, v2.3 (Gingerbread) операционна система имате възможност да качвате и инсталирате милион приложения и игри безплатно, които да използвате в ежедневието си, както на работа така вкъщи и навън с приятели. Всички тези невериоятни моменти и удоволствие ще имате възможноста да запазите на 8 GB памет която има Samsung Galaxy S Plus I9001 без да се притеснявате.

Този ултра модерен телефон притежава GPS (Включва AGPS) както и вградена навигация, която може да използвате и е много полезна за пътувания и е напълно безплатна.

Samsung Galaxy S Plus I9001 притежава и Wi-Fi  802.11 b/g/n с което може да сърфирате навсякъде по всяко време напълно безплатно. Bluetooth 3.0 с който може да споделяте с приятели и познати интересна информация и снимки. Поддържа и станартният USB вход за лесно свързване с други мултимедийни устройства.

Няма коментари:

Публикуване на коментар