петък, 29 юни 2012 г.

Пътувай с удоволствие с Garmin nuvi 3490 EU BG Lifetimе


Искате добра и качествена навигация, с която да нямате проблеми при пътуванията си, с която шофирането да е просто удоволствие? Предлага ме ви невероятната навигация на nuvi 3490 EU BG Lifetimе на доказалата се като най-добрия производител и лидер на пазара за елитни навигации Garmin. Това е навигация от един наистина висок клас с която шофирането е просто страхотно.
Garmin nuvi 3490 EU BG Lifetimе притежава стъклен дисплей двойно ориентиран, TFT, WVGA цветен с осветление, дисплей с размер 4.3 инча за лесен контрол. За да покаже реален поглед над пътя и другите възможни екстри, които притежава тази супер модерна навигация.
Тази навигация притежава карта на основните пътища в цял свят. Също и пълна карта на  цяла Европа и България с възможност за доживотно обновяване на всеки 3 месеца. Гласова навигация на Български, разпознаване на глас команди. Отбелязани полицейски камери, както и радари и др.
Garmin nuvi 3490 EU BG Lifetimе има невероятните екстри за 3D карта, 3D терен, 3D сгради така ще можете да се ориентирате изключително добре без грешки. Тя притежава още планиране на маршрут както и запаметяване до 100 такива. Преглед на маршрут, оптимизиране на маршрут както и автоматично преизчисляване на маршрут. Можете да запаметите и до 1000 любими точки.
FM приемник за трафика Digital 3D Traffic и доживотна трафик информация. Както и невероятната екстра Live Ready с която може да получава информация която да се използва в реално време чрез  приложението за Android - Garmin Smartphone Link. Може да свържете навигацията с вашия телефон и да обменяте данни. Като включени възможности в него има  3D Live Traffic обновяващ се на всеки 2 мин., PhotoLive traffic cameras за да имате реална видимост над трафик камерите и да прецените пътя си.
Garmin nuvi 3490 EU BG Lifetimе притежава така и много други екстри като функция "Къде съм аз?" в моменти, когато се изгубите и попаднете на много непознато място, избор на иконки за колата, активен дисплей, фотонавигация. Със слод за карта microSD™ карта. Възможност за връзката чрез USB и съвместима с Windows® 2000, както и  Mac® OS X 10.4 или по-новите им версии.

Няма коментари:

Публикуване на коментар