четвъртък, 21 юни 2012 г.

Samsung Galaxy Y Pro Dual - Професионалиста с две карти


        Samsung Galaxy Y Pro Dual – Новото попълнение в серията на смартфоните на Samsung. Този мобилен телефон проявява уникалност и се откроява както всеки друг от семейството на Samsung.
      С Samsung Galaxy Y Pro Dual B5512 получавате невероятната възможност да имате две сим карти в един телефон. Не искате и не ви е удобно да носите два телефона, не ви се мисли дали ги заредихте и двата или дали не сте забравили някои от тях. Искате служебния и личния живот да не се месят, но и да са ви на удобно място. Това всичко може да намерите на едно място, а именно в Samsung Galaxy Y Pro Dual B5512. За бизнеса има функции, с които ще ви улесни значително: ще може да преглеждате всякакви видове документи, ще удобен e-mail клиент GMail, ще имате възможност за мобилен печат и GPS. А за свободното си време ще може да сваляте много разнообразни и полезни приложения и игри от Google Play, защото телефона разполага с Android OS операционната система v2.3.6 Gingerbread. И това всичко ще върви и без да ви бави заради бързия процесор от 832 MHz. С вградена памет от 160 MB, 512 MB ROM и възможност за външна памет до 32 GB ще може да сваляте и запаметявате много документи и други полезни файлове.
      Samsung Galaxy Y Pro Dual B5512 притежава както TFT сензорен дисплей, 320 х 240 пиксела, 2.6 инча, както и добрата комбинация с пълната QWERTY клавиатура. С тази клавиатура ще можете да пишете бързо и удобно, да сърфирате, да пращате e-mail, смс и документи. Тя е много по удобна от обикновените клавиатури и ще ви е от полза в личния живот и бизнеса.
      Има страхотната камера с 3.15 MP и 4х цифрово увеличение. С която може да правете много високо качествени снимки както с приятели, роднини така и по служебен повод. С Bluetooth версия 3.0, USB вход 2.0v (High Speed) и WiFi 802.11b/g/n може да споделяте бързо, както снимки така и документи и всякакъв вид файлове.
         И всичко това в 112.3 гр. и много компактни размери.

Няма коментари:

Публикуване на коментар