четвъртък, 5 юли 2012 г.

Таблет ASUS EEE Pad Transformer TF101G моя многообразен живот


Таблет ASUS EEE Pad Transformer TF101G идва на пазара със своя невероятен NVIDIA модел Tegra 2 Dual Core ARM® Cortex™ (1.00 GHz, 667 MHz и 1 MB L2) двуядрен процесор с отлична работа на многозадачност и възможност за възпроизвеждане на HD видео формат. С този процесор ще се насладите на спокойна и без проблемна работа, няма да имате засечки с никакви приложения.
ASUS EEE PAD TRANSFORMER TF101G ASUS EEE Pad Transformer TF101G има инсталирана Android 3.2 Honeycomb O.S. и възможност да се обнови до 4.0 Ice Cream Sandwich и инсталиран Adobe® Flash® 10.2. Така ще можете да се насладите на тази дълго чакана от много потребители версия на андроид и да използвате многото и възможности и екстри, които притежава.
Този таблет притежава и пълна QWERTY клавиатура, която му дава много възможности, както повече живот, заради вградената батерия в клавиатурата, така и възможност аз бързо и удобно писане. Тя притежава и touchpad за удобна и бърза работа. Разполагате и с 14.5 часа дълъг живот на батерията за да можете да го използвате цял ден без притеснение.
Брилянтния панел, който притежава ASUS EEE Pad Transformer TF101G е с ултра-широк 178 зрителен ъгъл и е устойчив на надраскване и има супер издръжливо стъкло.
ASUS EEE PAD TRANSFORMER TF101G Таблета притежава голям твърд диск 16GB Flash, на който може да запаметявате и пазите много ваша информация, файлова и приложения.
Този невероятен таблет ASUS EEE Pad Transformer TF101G има дисплей 10.1” инча (25.65 cm) LED с хубавата резолюция от 1280x800 пиксела и възможност за Multi-Touch.
Той притежава възможност за 3D стерео, за да слушате вашата музика и да се забавлявате. Два USB порта, SD и Micro SD четци на карти за лесно споделяне и съхранение на данни.
Притежава и две камери 5MP задна и 1.2MP предна, може да заснема и записва HD видео. Това HD видео може да го гледате директно на вашия телевизор в  HD формат чрез мини изход HDMI който притежава, за да го направи неустоимо мобилно устройство за забавление.

Няма коментари:

Публикуване на коментар