понеделник, 23 юли 2012 г.

Acer Iconia Smart - таблет и смартфон в едно


Acer Iconia Smart е един от първите модели хибрид на пазара. Какво означава това, че модела е „хибрид” бихте попитали? Това е апарат, който съчетава в себе си характеристики както на смартфон, така и на таблет. Производителите на Acer ни впечатляват все повече с новите си мобилни устройства.
Този уникален таблет Android, версията на който е 2.3 притежава изключителни технически данни. Едноядреният процесор, с който разполага е 1GHz Scorpion. С такава операционна система и процесор ще управлявате лесно Вашият персонален помощник. Ще обменяте информация, ще преглеждате приложенията си, ще комуникирате с Вашите приятели, ще сърфирате в мрежата, ще гледате видеоклипове много по-бързо и безпроблемно. Забравете за бавното зареждане на страниците в интернет и приложенията Ви. С изключително издържливата му батерия Li-Po 1500mAh по-дълго ще се наслаждавате на удоволствията, които Ви предлага Acer Iconia Smart. 4.8” сензорен TFT дисплей с резолюция 480x1024 пиксела ще помогне за по-хубавата и качествена гледка на екрана.
Таблета Acer Iconia Smart разполага с 8GB вградена памет, 512MB RAM и 512MB ROM за да съхранявате Вашите документи, снимки, видеоклипове, игри и приложения. Ще имате възможността да увеличите тази памет с още до 32GB, посредством слот за microSD. С толкова много свободно място ще можете да съберете света в този компактен таблет. Камерата, с която ще можете да улавяте всеки един момент от живота Ви е 8MP, като тя е снабдена още с автофокус и LED светкавица. Персоналният помощник разполага и с втора камера, която се намира отпред. Тя е 2MP и с нейна помощ ще провеждате видеоразговорите си.
Приложенията, които притежава този неповторим таблет са изключително много. Някои от тях са Google Maps, YouTube, Gmail и други. Комуникацията с Вашите близки и приятели ще е лесна с чат съобщенията в Google Talk. Бързо ще се свързвате с тях посредством това приложение. Таблета разполага още с Wi-Fi, за да сте винаги онлайн. GPS навигацията с A-GPS поддръжка ще Ви помогнат при намирането на маршрута. С Bluetooth-а ще можете да споделяте непрекъснато различни данни.

Изключително лек и удобен таблет, който се събира в една ръка!

Няма коментари:

Публикуване на коментар