четвъртък, 19 юли 2012 г.

Bluetooth слушалка за удобство и стил


        За да улесним работата с телефона ви по всяко време и на всяко място ви преставаме, един наистина много важен аксесоар за вашия мобилен телефон. Това е bluetooth слушалка или по известно като handsfree (хендсфри)
bluetooth слушалка          Това е аксесоар създаден да улесни работата ви с телефона, бързината на отговор както и мобилността ви. Хендсфрито ви дава възможност да говорите по телефона и ръцете да ви са свободни, за да можете да работите спокойно или да извършвате други ваши занимания (да готвите, да пазарувате, да лежите на плажа и много други) без да има нужда да си държите телефона. 
       Едно от основните причини, за които се ползва Bluetooth handsfree е, когато се шофира. Това е единственият законен начин да говорите по телефона, когато карате вашата кола, защото ръцете са ви свободни. Това е много полезно за всички, които са постоянно на път, както шофьори на таксита, автобуси, камиони така и всякакви други шофьори, или просто хора, които постоянно са в движение! 
     Има много кампании за това да се ползват такива хендсфрита, когато управлявате автомобила си за ваша безопасност както и за безопасността на всички други на пътя, както и пешеходците. 
         Bluetooth слушалка е един модерен аксесоар, който ви предава стил. Има много стилни и изтънчени модели на водещите фирми производители. Украсени дори с камъни Swarovski и в различни форми и цветове удобни и модерни както за мъже така и за жени. 
bluetooth слушалка
          Някои модели притежават много важна и удобна функция за използване на 2 или повече телефона. Може да отговаряте или набирате от двата си телефона едновременно, което е голямо удобство за хората с два или повече мобилни телефона. Това е много полезна функция при хората, които са в движение, няма нужда да ровят и да търсят кой телефон звъни, а просто си приемат обаждането от слушалката. Хендсфрито притежава много и различни екстри като автоматично регулиране на звука при шумна среда, пречистване и предаване на кристален звук както и много други екстри зависещи от моделите и марките. 
          Има много модерни и скъпи аксесоари за мобилните ни телефони, които всеки би искал да притежава. Но bluetooth слушалка не е от тях, този аксесоар вече може да се намери на невероятни ниска цена.

Няма коментари:

Публикуване на коментар