понеделник, 30 юли 2012 г.

Бъди модерен със Sony Ericsson Xperia Arc S


Един от най-новите модели на Sony oт серията Xperia е вече тук, това е Sony Ericsson Xperia Arc S. Този телефон съчетава в себе си едни невероятни характеристики за смартфон. Sony отново много са се потрудили като са използвали едни от най-новите си технологии. Употребата на Mobile Bravia Engine е пример именно за това.
Sony Xperia ArcСмартфона е с операционна система Android OS Gingerbread, като версията е 2.3.4 и има възможност да се ъпгрейдне до версия 4.0. Процесорът му е 1GHz Scorpion. При наличието на такава операционна система и процесор работата с Вашия телефон ще е приятно занимание. С лекота ще прелиствате интернет страниците и приложенията си. За по-дългото време за използване ще Ви помогне супер издържливата му батерия е Li-Po 1500mAh.
Дисплеят, при който е използвана новата им технология е capacitive touchscreen - 4.2” с 16M цвята и резолюция 480х854 пиксела. Той е LED backlit LCD, със задно осветление. Чрез използването на Mobile Bravia Engine, екрана на Sony Xperia Arc S свети много по-ярко от преди и то без употребата на излишна енергия. Дисплеят притежава няколко допълнителни функции, едната от които е автоматичното завъртане. С устойчивото му стъкло от надраскване ще сте по-спокойни за Вашия смартфон.
Sony Ericsson Xperia Arc S е с 8MP камера, LED светкавица и автофокус. Резолюцията и е 3264х2448 пиксела. С нея не просто ще запечатвате Вашите спомени, но и ще правите висококачествени HD клипове. Снимайте Вашите изображения с кристално чисто качество. Вградената памет, в която ще съхранявате всичко необходимо е 1GB и 512MB RAM памет. Тъй като тази памет е изключително малко, имате възможността да я увеличите чрез употребата на microSD карта с максимален капацитет до 32GB. Телефона е с вграден слот. Запазете собственоръчно направените от Вас изображения и клипове, музика, документи, онлайн книги.
Sony Xperia Arc
За да не се губите по пътя и да намирате бързо правилната улица ще Ви помогне GPS навигацията му. Тя е с A-GPS поддръжка. Във всеки един момент ще знаете своето местоположение. С Wi-Fi технологията ще имате постоянен достъп до интернет мрежата, а Bluetooth-а ще Ви помогне при споделянето на информация. Телефона подържа много и най-различни приложения, с които ще се забавлявате и разпускате през свободното си време.

    
 Sony Ericsson Xperia Arc S
представлява един изключителен смартфон, събрал в себе си не само невероятни характеристики, но и стилен дизайн. Той е много лек, тънък и удобен за пренасяне.

Няма коментари:

Публикуване на коментар