понеделник, 16 юли 2012 г.

Супер стилния и модерен Sony Xperia S


Невероятното предложение от Sony вече е тук, за да ни зарадва с невероятните си характеристики Sony Xperia S.
SONY XPERIA SТози невероятен смартфон има страхотен, много стилен и красив дизайн. Още един модел от серията Xperia на Sony е тук, за да ни покаже, че са от лидерите на пазара и предлагат страхотни смартфони. Невероятния дизайн е заплетен със страхотните характеристики, които притежава този модел.
Sony Xperia S има LED задно осветен невероятен LCD капацитивен сензорен, 4,3 инчов с резолюция от 720 x 1280 пиксела дисплей. Така може да се наслаждавате на една реалистична и невиждана картина за смартфон. На този супер дисплей ще може да се радвате от качеството му при използването на приложения, игри, при разглеждане на файлове или снимки.
Този ултрамодерен смартфон разполага със завидната камера от 12 MP, която прави снимки с максимална резолюция от 4000x3000 пиксела и притежава лед светкавица. Снима видео във формат 1080p@30fps, притежава авто-фокус, стабилизатор и много други екстри. За да запазите вашите спомени в невероятен формат и страхотно качество.
Sony Xperia S е с инсталирана Android OS 2.3 версия Gingerbread, като за този модел е пусната и последната версия 4.х която ще се обнови при покупка на телефона за да сте с най-новата, чакана и много коментирана операционна система. Така ще можете да сваляте и да избирате от милион приложения за вашия смартфон безплатно. Тази операционна система ви дава свободата, от която имате нужда.
SONY XPERIA SТози смартфон има супер бързия процесор Dual-Core 1.5 GHz и чипсет Qualcomm MSM8260 Snapdragon, с които никога няма да имате проблеми с никакви приложения или игри и ще се насладите на една наистина плавна и спокойна работа без засечки. Това се подпомага и от вградената RAM памет от 1 GB. А за да запазвате всичките спомени, които сте заснели с камерата, всичките ви интересни приложения, игри и други необходими файлове Sony Xperia S има вградена памет 32 GB.
Sony Xperia S разполага с GPS - A-GPS и GLONASS, както и WLAN Wi-Fi 802.11 b/g/n, с Wi-Fi Direct, DLNA и Wi-Fi hotspot. Както и батерия Li-Ion 1750 mAh за дълга и спокойна работа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар