сряда, 25 юли 2012 г.

Намирай лесно пътя с Garmin nuvi 50 EE Lifetime


      С GPS навигацията Garmin nuvi 50 EE Lifetime винаги ще намирате лесно верния път, със задаването само на една команда за адреса ще знаете накъде да тръгнете. Няма да губите ценно време, за да откриете точното място за Вашата среща. Забравете за притеснението, че може да объркате улицата и да попаднете на път без изход. С GPS навигация като тази ще знаете къде се намирате във всеки един момент.
GPS навигация      Производителите на Garmin много са се постарали, за да Ви улеснят при пътуване. Навигацията е с цветен TFT дисплей с осветление. 4.4” екран WQVGA с резолюция 480х272 пиксела Ви осигурява невероятна картина на картата с Вашия маршрут. Лесно ще се ориентирате посредством менюто и гласовата навигация „завой по завой” на български език. С батерията, която издържа до два астрономически часа - lithium-ion (акумулаторна) ще сте по-сигурни докато шофирате. 
      GPS навигацията Garmin nuvi 50 EE Lifetime поддържа различни функции като: 3D карта, автоматично преизчисляване на маршрута, избор на икони за кола, фотонавигация, актвен дисплей, ограничения в скоростта и много други. С предварително инсталираните потребителски точки като камери, радари и мобилни патрули винаги ще сте подготвени какво и къде точно да очаквате – на левия или десния завой. Функцията „Къде съм аз?” ще Ви помогне да знаете своето местоположение във всеки един момент. Няма да се страхувате, че може да се изгубите някъде по пътя.
GPS навигация      Навигацията има няколко инсталирани карти и възможност сами да си инсталирате още допълнително. Основната карта, с която разполага е за всички главни пътища в целия свят. Garmin nuvi 50 EE Lifetime има две вградени карти – едната е на България, изключително подробна, включваще дори и най-малко населените места в страната. Втората карта е на Източна Европа, която също е предварително инсталирана на вътрешна твърда памет и се обновява автоматично и безплатно доживот. Има опция и за любими дестинации до 1000. Със слота за microSD картата може да разширявате паметта на Вашата GPS навигация, за да съхраните повече карти и маршрути. 
       В пакета с GPS навигацията Garmin nuvi 50 EE Lifetime получавате монтажно устройство за Вашият автомобил, кабел за захранване от автомобила към GPS навигацията, USB кабел и ръководство за употреба. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар