четвъртък, 19 юли 2012 г.

Nokia X2-02 с две SIM карти


Nokia X2-02 Dual Sim е изключително удобен телефон за използване с две SIM карти. Няма да пропускате важните разговори и винаги ще сте на линия. Малките размери на този GSM го правят много практичен и лек при пренасяне, не заема много място. Невероятен dual sim телефон от серията на Nokia.
Nokia X2-02Дисплеят му е 2.2”, TFT с резолюция 240x320 пиксела. С буквено-цифрената му клавиатура ще пишете много бързо Вашите съобщения, а наличието на специалните хардуерни бутони ще Ви помогнат да улавяте изображенията, и да нагласяте нивото на звука по-лесно. Телефона притежава имейл клиенти (Nokia Mail, Nokia Messaging, Native Email Client) и протоколи за електронна поща, за да комуникирате по-лесно с Вашите приятели, близки и роднини. Изпращането на съобщения ще е като игра. Ще изпращате SMS, MMS и AMS-и.
Вградената памет, с която разполага Nokia X2-02 Dual Sim е 10MB, а операционната е 64MB ROM и 32MB RAM. Телефона разполага и със слот за micro-SD карта, посредством която може да увеличите паметта му с още до 32GB, което Ви дава една уникална възможност да използвате Вашия GSM за пренос на данни. С Bluetooth, който притежава ще споделяте съхранената от Вас информация по-лесно.
Камерата, с която ще запечатвате Вашите незабравими спомени е 2MP (1600x1200 пиксела). С дигиталното приближаване или отдалечаване до 4 пъти ще снимате с голяма точност. Камерата разполага още със самоснимачка и пълен фокус. Забавлявайте се, докато снимате!
Nokia X2-02
Nokia X2-02 Dual Sim поддържа различни функции като Nokia Store и Nokia Music, с който ще се забавлявате непрестанно. За Всички любители на хубавата музика, този уникален телефон им предлага една възможност с всичките си аудио функции, които притежава. С музикалният плейър, звукозаписа и FM радиото ще слушате любимата си музика навсякъде и по всяко време. Включените игри ще Ви разсейват през свободното Ви време.
 Вземете сега този изключително удобен телефон от серията на Nokia с две SIM карти на невероятно ниска цена! Две в едно, почти за без пари! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар