сряда, 18 юли 2012 г.

Samsung S6102 Galaxy Y Dual Sim - две в едно


Samsung Galaxy Y Dual SimSamsung S6102 Galaxy Y Dual SIM е едно от най-новите предложения на Samsung с две SIM карти. Този уникален смартфон е Dual SIM хибрид и Ви предлага една неповторима възможност да използвате Вашите карти едновременно. Говорейки по едната SIM карта, с другата ще можете да изтегляте данни от интернет или да изпращате текстови съобщения до Вашите приятели. Използвайте едновременно! Две в едно с новия модел от серията на Samsung Galaxy.
Телефона притежава сензорен TFT дисплей, 3.14 инчов с резолюция 320x240, с който ще преглеждате приложенията си, ще разглеждате картинки, видеоклипове и снимки, който сте направили с камерата му от 3.15MP. Нейното цифрово приближаване до два пъти ще Ви помогне с по-голяма точност да заснемете обекта. Samsung S6102 Galaxy Y Ви предлага една неповторима възможност да запаметите всеки един важен момент за Вас.
Операционната система на този уникален по рода си GSM е Android Gingerbread с версия 2.3, а процесора с който разполага е 832MHz. Много бързо и лесно ще управлявате приложенията си, ще преминавате от едно в друго безпроблемно. С изключително издържливата му батерия от  1300mAh няма да се притеснявате, че  може да се изключи във всеки един момент и да загубите ценна за Вас информация. Ще работите и говорите спокойно.
Samsung Galaxy Y Dual SimВградената памет на смартфона е 160MB, допълнително има 512 MB ROM и 290 MB RAM.Наличието на слот за microSD Ви дава възможност да добавите още памет до 8GB и като подарък в комплекта получавате карта с 2GB, за да съхранявате необходимата Ви информация. Използвайте Samsung S6102 Galaxy Y като flash памет за Вашите данни, за да не се притеснявате, че ще ги загубите някъде.
Смартфона притежава още FM радио, полифонични мелодии и поддържа MP3 плейър, за да сте в крак с най-новата музика. GPS навигацията с A-GPS поддържката ще Ви помогнат винаги да сте на правилния път и да не се лутате излишно. С Bluetooth-а лесно и бързо ще споделяте информация, изображения и мелодии с Ваши близки и приятели. Телефона поддържа и много интересни приложения на Samsung, с който ще се забавлявате непрекъснато.
Две SIM карти на едно място – Samsung S6102 Galaxy Y Dual SIM, съчетава в себе си невероятни характеристики за такъв смартфон от серията на Samsung Galaxy. Спестете място и пари.
Практичен и стилен дизай на изключително ниска цена! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар