петък, 27 юли 2012 г.

Твоите две SIM карти в Nokia Asha 305


Новaта Nokia Asha 305 е вече тук. С неговите две SIM карти ще си спестите пари и неудобстовото да носите два телефона едновременно. Nokia Asha 305 Dual Sim е със сензорен 3.0” TFT дисплей с 56К цвята, и резолюция 240х400 пиксела. Само с едно докосване или леко преплъзване на пръста Ви ще управлявате този уникален телефон.
Nokia AshaВътрешната памет, с която разполага телефона e 10MB. Ако искате може да разширите тази памет като добавите microSD карта в наличния слот. Максимално може да я увеличите до 32GB. Безплатно, като подарък в комплект с телефона ще получите microSD карта памет с 2GB. С толкова много свободно място на GSM-a Ви ще можете да съхранявате Вашите данни за по-дълго време. Запазете любимата си музика, снимки, видео и документи в този малък и лесно преносим носител на данни.
Този невероятен телефон на Nokia разполага и с камера, която е 2MP. Тя е с резолюция 1600х1200. С нея можа да заснемете и някой забавен видеоклип. Камерата разполага и с приближаване/отдалечаване до 4 пъти. Запечатайте Вашите незабравими мигове с приятелите и семейството. Nokia Asha 305 е винаги готов за снимане.
Bluetooth-a ще Ви помогне за по-бързото и лесно споделяне на информация с друг телефон или компютър, а с издържливата му Li-lon 1110mAh батерия винаги ще сте заредени и в готовност за действие. С HTML браузъра ще се движите в интернет пространството неограничено.
Nokia AshaС Nokia Asha 305 ще осъществявате връзка с Вашите близки и приятели много по-лесно. Комуникацията с тях ще е приятно занимание. Изпращайте SMS-и и MMS-и на воля. Телефона поддържа и чат услуги като OVI Chat, Google Talk, MySpace и други. Email клиентите, с които разполага Nokia Asha 305 са Nokia Email, Yahoo, Gmail, Nokia Messaging. Те ще Ви помогнат по-бързо да се свързвате с необходимите за Вас хора. Протоколите SMTP, IMAP4, POP3 също ще помогнат за това. Няма да се бавите, да въвеждате име и парола.
Този невероятен GSM поддържа допълнителни функции като Nokia Life, Nokia Store, Nokia Email и много други. С MP3 мелодиите и FM радиото ще се наслаждавате на любимата си музика дори, когато сте в движение. Забравете за скуката с безплатните вградени игри и поддръжката на Java, които чакат да ги инсталирате. Nokia Asha 305 разполага и с основните функции, без които не може един телефон, а именно с будилник, часовник, калкулатор, бележник и други. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар