петък, 6 юли 2012 г.

Samsung S8600 Wave 3 - стилен дизайн на супер цена!


Samsung S8600 Wave 3 идва при Вас с нов стилен дизайн представен от Wave. Смартфона е направен изцяло с метален корпус, който го прави много издържлив при удари. Той е много тънък,  лек и практичен телефон от серията на Samsung.
Samsung Wave 3Операционната система Bada 2.0, с която разполага смартфона Ви предлага много нови възможности за повече интересни приложения, с който да работите и да се забавлявате. С мощният му процесор от 1,4 GHz лесно и бързо ще управлявате Вашия GSM, няма да се бави при преминаването от една страница на друга.
Samsung S8600 Wave 3 е с 4.0 инчов Super AMOLED  капацитивен сензорен дисплей, което Ви предлага едно реалистично и високо качествено изображение за такъв единствен по рода си смартфон на Samsung. Едно леко докосване и той приема Вашия сигнал моментално.
Смартфона разполага с 5MP камера и LED светкавица. Автоматичният фокус, който притежава и 2 оптичното увеличение ще можете да правите снимки, докато се забавлявате с приятели и да улавяте незабравимите Ви мигове с тях. С HD видеото, което поддържа телефона ще гледате Вашите клипове с удоволствие.
Samsung S8600 Wave 3 разполага с 4GB вградена памет и слот за карта памет за още до 32GB, за да съхранявате своята информация на сигурно място. Забравянето на документи ще остане в миналото, защото Вашите ще са постоянно във Вас със смартфона на Samsung.
Samsung Wave 3Разполага още и с GPS с A-GPS поддръжка и Samsung Mobile Navigator, с който винаги ще знаете своето местоположение. Няма да се лутате и да се чудете кой път да хванете, левия или десния. С навигацията винаги ще знаете посоката.
Посредством вградената програма ChatOn ще изпращате Вашите съобщения за секунда. Комуникацията с приятелите, семейството и колегите ще се превърне в забавление, а не както до сега е било – едно мъчение. Наличието на e-mail протоколи като POP3, IMAP4, SMTP и SSL ще можете да поддържате Вашите бизнес отношения с партньорите Ви непрекъснато. Изпращането на e-mail вече ще е изключително лесно и приятно занимание за Вас. Вградените Java игри Ви предлагат една уникална възможност да се забавлявате пълноценно с Вашия смартфон.
Вземете сега този стилен Samsung S8600 Wave 3, няма да съжалявате! Инвестицията си заслужава за този дизайн на смартфон от серията на Samsung.

Няма коментари:

Публикуване на коментар