сряда, 25 юли 2012 г.

Лаптоп Dell Inspiron N5050 за работа и развлечение

Лаптоп Dell Inspiron N5050 ще се превърне във Ваш верен приятел, може да разчитате на него по всяко време и на всяко място. Изключително удобен и лесно преносим. Подходящ е, както за Вашата работа в офиса, така и за свободното Ви време у дома. Когато сте на почивка винаги може да разпуснете с него или да свършите някоя работа по спешност.
Dell InspironТози невероятен лаптоп разполага с висококачествен, кристален дисплей – 15.6” (39.62cm). За по-реалистичната му картина и ясните цветове е виновна икономичната LED технология High Definition WXGA с резолюция 1366х768 пиксела. С 0.3MP му камера ще провеждате безпроблемно Вашите видеоразговори с приятели в Skype.
Операционната система, с която разполага е Linux. Бързият му процесор Intel Celeron B8000 1.50GHZ, 2MB L2 cache ще Ви помага при работа с него. Няма да се бави при зареждането на програми. „Ядрото” на Вашият лаптоп е неговият процесор, а точно с такъв, какъвто притежава Dell Inspiron N5050 ще управлявате преносимия си компютър без засечки.
Оперативната памет, която притежава този уникален лаптоп е 2GB DDR3 1333MHz. Той е снабден и с четец за карти памет – 3 в 1. Твърдият диск на Dell Inspiron N5050 разполага с още 500GB памет (SATA 5400 оборота/м). С толкова много свободно място ще можете да съхранявате много повече данни. Запазете Вашите документи, таблици, презентации на един сигурен и лесно преносим носител. Съхранете снимките от Вашата почивка, любимите Ви филми и музика. Създайте си една виртуална библиотека от книги, учебници и лекции, които биха Ви помогнали в работата за напред.
Dell Inspiron
         Лаптопът Dell Inspiron N5050 е с графична видео карта – Intel HD Graphics 3000. Тя е изключително важна за изображението на игрите, филмите и клиповете, които гледате. С High Definition качестовото, гледката изглежда много по реална. Супер издържливата батерия, която притежава лаптопа е 6 клетъчна Li-lon, с нея по-дълго време ще можете да използвате Вашият преносим компютър. Dell Inspiron N5050 разполага още с Bluetooth и USB портове, които ще Ви помогнат по-лесно да споделяте информация. Прехвърлянето на данни от телефона на лаптопа Ви ще става много по-бързо. Забравете за бавното и мъчително чакане. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар