неделя, 15 юли 2012 г.

Samsung I9070 Galaxy S Advance - всичко, от което имате нужда!


      Най-новият смартфон Samsung I9070 Galaxy S Advance Ви предлага едни уникални възможности за в бъдеще! С неговият висококачествен 4.0 – инчов Super AMOLED capacitive touchscreen дисплей ще виждате по-реалистично Вашите изображения. Операционната система, с която разполага Samsung I9070 Galaxy S Advance е Android OS v2.3.6 – Gingerbread. С нея ще можете лесно да управлявате приложенията на Вашия смартфон.
Samsung Galaxy S Advance      Този уникален телефон разполага с двуядрен процесор Dual-core  1GHz Cortex-A9 , с който два пъти по-бързо ще управлявате Вашите приложения. Няма да се бавите при преминаването от приложение на приложение, изключително лесно ще работите с него.
      Основната камера, която притежава смартфона е 5MP, а допълнителната - 1.3MP, с която ще провеждате Вашите видеоразговори.  Samsung I9070 Galaxy S Advance разполага още с автофокус и LED светкавица за да улавяте лесно незабравимите Ви мигове. С тези невероятни характеристики на камерата, Вашите изображения ще сa изключително качествени, ще снимате и ще се забавлявате на воля.
      Samsung I9070 Galaxy S Advance разполага с вградена памет от 8GB, за да съхранявате нужната Ви информация. Този компактен смартфон притежава още 768MB RAM операционна памет и 2GB ROM. С неговият слот за microSD имате уникалната възможност да увеличите паметта му до 32GB. Запазете Вашите данни за по-дълго време с новият смартфон на Samsung.
Samsung Galaxy S Advance      Телефона има още и GPS навигация с A-GPS поддръжка, която ще Ви помогне при намирането на правилната улица. При наличието на такава навигация ще достигате на време за Вашите срещи.  С Wi-Fi, който притежава Samsung I9070 Galaxy S Advance ще можете да споделяте Вашите собственоръчно направени изображения в социалните мрежи. Комукацията и сърфирането в интернет пространството ще е изключително приятно занимание за Вас и приятелите Ви. Ще обменяте информация с Bluetooth-а, който има този уникален смартфон. Samsung I9070 Galaxy S Advance притежава още FM радио и музикален плейър за да слушате любимата си музика на Вашият смартфон.
      Забавлявайте се в движение, слушайте музика на Вашия MP3 плейър, гледайте видео с HD качество, снимайте с 5MP камера, играйте Java игри, изпращайте съобщения, водете видеоразговори с Вашите приятели – толкова много добри характеристики събрани в един толкова малък и компактен смартфон от серията на Samsung.
     Всичко което Ви е необходимо се намира в Samsung I9070 Galaxy S Advance!

Няма коментари:

Публикуване на коментар