петък, 20 юли 2012 г.

Най-яркият смартфон създаван някога - Sony Xperia P



Единственият по рода си смартфон на Sony създаван някога с толкова ярък и висококачествен дисплей е вече тук. Това е Sony Xperia P. Стилен дизайн и качество на едно място. Операционната му система е Android (Gingerbread), версия 2.3, която може да се подобри до v4.0. С двуядрения процесор 1GHz Cortex-A9, смартфона Ви вече няма да се бави при преминаването от приложение в приложение. Забравете за изтощителното чакане и тромавостта на Вашия GSM.
Производителите на Sony са се насочили към употребата на най-новата технология - White Magic, с която екрана на телефона Ви ще свети по-ярко и ще пести енергия. Li-lon батерията от 1305 mAh ще се изтощава по-бавно. Sony Xperia P е едно добро доказателство. Този единствен по рода си телефон е с капацитивен сензорен 4.0” LED-backlit LCD дисплей с 16M цвята и резолюция 540x960 пиксела. С Mobile Bravia Engine се увеличава още повече яркостта на дисплея и се получава ясна картина дори при слънчево време. Вграденият фотосензор настройва яркостта на екрана в зависимост от среда в която се намирате, още едно доказателство, че този смартфон е изключително интелигентен.
Sony Xperia P разполага с две камери. Основната е 8MP, с която ще снимате на воля. Автофокуса, LED светкавицата и самоснимачката ще Ви помогнат при заснемането на Вашите спомени, а с цифровото приближаване до 8 пъти с точност ще улавяте всеки миг. Поддържането на HD видео Ви подсигурява за правенето на висококачествени клипове. Забравете за размазаните изображения и видеоклипове. Предната камера е VGA, с нейна помощ ще провеждате Вашите видеоразговори с близки и приятели.
Вградената памет, която ще Ви помага да съхранявате данни е 16GB и 1GB RAM, но с наличието на слот за microSIM карта ще можете да добавяте още свободно място. Смартфона разполага и с Wi-Fi, който ще Ви помогне да търсите информация в мрежата, ще споделяте изображения и видеоклипове в социалните мрежи като Facebook, Twitter. Сърфирането в интернет пространството е неограничено. Bluetooth-а ще Ви помогне за по-бързото споделяне на данни, а GPS навигацията винаги ще Ви насочва. С MP3 плейъра, FM радиото и Java игрите ще запълвате свободното си време. Телефона разполага още с часовник, будилник, калкулатор, органайзер , гласово набиране и хронометър – на пръв поглед простички функции, но необходими на всеки.
Sony Xperia P е съчетал в себе си едни невероятни характеристики за такъв единствен по рода си смартфон. Дизайн и качество на едно място. Гордо можем за заявим, че производителите на Sony този път наистина доказаха на какво са способни!

Няма коментари:

Публикуване на коментар