събота, 13 октомври 2012 г.

Samsung i9305 Galaxy S III - телефон от ново поколение




Производителите на Samsung доказаха отново, че са лидери на пазара с телефони. Съвсем скоро те пуснаха в продажба най-новият си мобилен телефон: Samsung i9305 Galaxy S III. Един подобрен модел с поддръжка на 4G мрежа. Този единствен по рода си смартфон е с невероятен дизайн, вдъхновен от природата и уникални характеристики.
Samsung Galaxy S IIIТелефонът е снабден с най-новата операционна система на Android с версия v4.1.1 – Jelly Bean. С нея управлението на Samsung i9305 ще е лесно и бързо занимание. Четириядреният процесор Quad-core 1.4 GHz Cortex-A9 също ще спомогне за тази дейност. Забравете за бавното зареждане и прелистване на приложенията Ви. Поддръжката на 4G мрежа ще Ви позволи да изтегляте светкавично бързо данни от интернет пространството в някои населени места, като скоростта варира от 30Mbps до 60Мbps.
Смартфонът е с 4.8” висококачествен дисплей, Super AMOLED capacitive touchscreen с 16M цвята. Резолюцията, на който е 720х1280 пиксела (HD). Само с един лек допир на пръста ще управлявате телефона си. С 8MP му камера отзад ще запазите всеки един скъп спомен за Вас. Телефонът разполага още с автофокус, LED светкавица и втора камера, която е 1.9 MP и се намира отпред, за да провеждате видеоразговори с Вашите близки и приятели. Разглеждайте и правете клипове с Full HD качество. Забавлявайте се, докато снимате.
Samsung Galaxy S IIIЗапаметете важната за Вас информация във вградената памет от 16GB и 2GB RAM. Разшерете я с още до 64GB с microSD карта. Съхранявайте Вашите данни в сигурен и надежден източник, какъвто е Samsung i9305 Galaxy S III. Споделяйте снимки, информация, песни и всичко останало с Вашите приятели в социалните мрежи и не само. Bluetooth-а ще Ви помогне с прехвърлянето на данни, а и двете нови технологии – S Beam и AllShare Play ще улеснят тази дейност още повече. С S Beam е необходимо само да допрете гърбовете на два телефона Samsung Galaxy S III и вече сте готови да споделяте информация. Колко бързо и лесно е всичко!
Използвайте телефона си като GPS. С A-GPS поддръжката и гласовата навигация „ завой по завой”, която има винаги ще знаете своето местонахождение и по кой път да минете, ще се ориентирате много по- бързо. Смартфонът е снабден още с цифров компас, жиро сензор, барометър, акселерометър и много други приложения от Samsung Apps.Телефонът е събрал в себе си най-новите технологии от Samsung.
Съберете живота си в ръце със смартфона Samsung i9305 Galaxy S III!

Няма коментари:

Публикуване на коментар