вторник, 23 октомври 2012 г.

Потопете се в един по-цветен свят с Asus Transformer Pad Infinity 700 3G


Asus Transformer Pad Infinity 700 3G е нещо наистина иновативно, в сравнение с таблетите, които сме свикнали да виждаме. Невероятния му Full HD дисплей ще Ви потопи в един красив свят изпълнен с наситен цвят и ярки образи, където можете да се насладите на най-скъпите за Вас спомени, заснети с кристално качество, да се забавлявате с богат избор от игри и приложения или просто да разпуснете гледайки забавни клипове в You Tube. Възможностите са многобройни и винаги приятни. Само с едно докосване на екрана, целия свят е при Вас.
Дизайна на този таблет е най-вече функционален, обещаващ лесно и безпроблемно използване на всички предложени функции. Както винаги при марката ASUS здравината е на високо ниво. И все пак ще останете приятно изненадани от сравнително лекия му корпус. Удобната и лесна за използване клавиатура също не е за пренебрегване.
С резолюция на дисплея 1,920 x 1,200, това чудо на съвременните технологии, прави повечето таблети на пазара да изглеждат бледи в сравнение с него. С Asus Transformer Pad Infinity 700 3G текстът се откроява силно дори на слънчева светлина, а цветовете са живи и ярки.
Asus TransformerПроцесорът му е 700 3G е Tegra 3 T33 с честота 1.6GHz. Това ще Ви помогне да видите операционната система Андроид версия 4.0-Ice Cream Sandwich в най-добрата й светлина. На този таблет, тя работи с невероятна лекота, предлагаща гладко навигиране с менюто и бързо изпълнение дори на най-тежките приложения. И нека изтощената батерия вече не Ви притеснява, този Asus е снабден с цели две, за да сте сигурни, че Вашия таблет никога няма да Ви остави в нужда.
Asus TransformerTransformer Pad Infinity 700 за Ваше удобство е снабден с основна и допълнителна камера. Основната е 8 мегапиксела и предлага екстри като автофокус и LED flash светкавица, за да снимате с лекота дори на тъмно или в движение. А с допълнителната 2 мегапикселова камера, можете да провеждате дълги видеоразговори с приятели или да си направите чудесни автопортрети.
            Този таблет предлага най-новите технологии, съчетани с удобство и здравина. Не ограничавай възможностите си, вземи Asus Transformer Pad Infinity 700 3G!




Няма коментари:

Публикуване на коментар