понеделник, 29 октомври 2012 г.

Създаден точно за Вас - Sony Xperia TL



Ето го и най-новото предложение от производителите на Sony. Те продължават да допълват серията Xperia с все по-хубави модели телефони, които са създадени с най-новите технологии в областта на комуникациите. Sony Xperia TL е типичният пример. Отново един смартфон с невероятни характеристики и привлекателен дизайн, който очакваме с нетърпение да се появи.
Sony XperiaПроизводителите на Sony са заложили и този път на операционна система Android – Ice Cream Sandwich с версия 4.0.4. Процесорът на този уникален смартфон от серията Xperia е двуядрен - Qualcomm MSM8960 Snapdragon, 1.5 GHz Krait. С такива характеристики на операционната система и процесора ще сте спокойни при работата със смартфона Ви. Sony Xperia TL поддържа 4G мрежа, което Ви позволява да теглите данни от интернет за нула време с най-високата възможна скорост. Забавленията Ви с него няма да бъдат изненадващо прекъсвани, защото телефона е с много издържлива Li-lon батерия с 1850 mAh.
Управлявайте Sony Xperia TL само с пръст, докосвайки 4.5” капацитивен тъчскрийн дисплей. Той е с 16M цвята и резолюция на екрана 720х1280 пиксела. Изключително чувствителен на допир и само с лек допир ще управлявате приложенията му. Смартфонът е с една от най-новите технологии, които използват Sony и това е  Mobile Bravia Engine. С нея смартфонът Ви ще свети много по-ярко, без да употребява излишно количество енергия. Кристално ясна картина с много цветове, които ще Ви изпълват с много добро настроение всеки ден.
Снимайте всичко, което Ви заобикаля – усмивките на любимите хора, забавните моменти с тях, природни забележителности и други интересни пейзажи. Sony Xperia TL разполага с две камери. Едната е 13MP, с която ще снимате висококачествени изображения с резолюция 4128х3096 пиксела. Тя разполага още с автофокус, самоснимачка, дигитална стабилизация, засичане на лица, тагване с географско положение, back-illuminated сензор (BSI) и предварително зададени настройки. Добавяйте ефекти с множеството фото приложения, с които разполага телефона. Втората камера на смартфона е 1.3MP, за Вашите видеоразговори.
Sony XperiaВградената памет на телефона е 16GB и 1GB RAM. Добавете към нея още до 32GB с microSD карта памет, за да разполагате с още повече свободно място за Вашите снимки, документи, музика, клипове и приложения. Споделяйте всичко това с Bluetooth-a на телефона. С GPS навигацията няма да се притеснявате, че ще объркате пътя. Тя винаги ще Ви насочва в правилната посока. Слушайте любимите си песни и радио, докато се движите. С Document Viewer ще може да преглеждате и редактирате документи на PDF, Microsoft Office 2007 и Microsoft Office 2003. Телефона разполага още с: акселерометър, компас, календар, часовник, аларма, таймер, калкулатор, хронометър, бележки и четец за баркод.
Sony Xperia TL е един ярък смартфон с най-новите технологии от Sony. Готови ли сте за едно ново изживяване с този уникален телефон, компактен и удобен, който нежно приляга на всяка ръка.

Няма коментари:

Публикуване на коментар