вторник, 23 октомври 2012 г.

Толкова много възможности с HTC Windows Phone 8X


HTC Windows Phone 8X идва с нов, атрактивен и цветен дизайн-правоъгълна форма с приятно заоблени ръбове. LCD екранът е приятен за окото, ясен дори когато го гледате на ярка слънчева светлина. Обхваща всички детайли, за това ако искате да сърфирате в мрежата или да гледате клипове онлайн, с този телефон няма да сбъркате в избора си.
HTC          И не се притеснявайте да го надраскате, екранът е защитен със специално покритие, което ще издържи при всички ситуации.
Характеристиките на HTC Windows Phone 8X включват 16 GB вътрешна памет, 1 GB RAM, S-LCD2 capacitive touchscreen с 16M цвята и 4.3 " дисплей, 8 MP камера и двуядрен процесор 1.5 GHz Krait.
Операционната му система Windows Phone 8 е лека и опростена. Това я прави лесна за използване.
 С изключителната 8 мегапикселова камера, HTC Ви дава възможност да се наслаждавате на висококачествени снимки и видео. Тя е снабдена с автофокус и LED flash светкавица. 1080p видео записът е стабилен, предлагащ гладък клип, без страничен шум. Допълнителната 2.1 мегапикселова камера също е на много високо ниво. Снимайте се и редактирайте снимката направо от телефона или я споделете веднага с всичките си приятели във Facebook. HTC Windows Phone 8X предлага толкова много възможности от които да се възползвате.
Опцията Beats Audio sound enhancement подобрява звука, позволявайки Ви да се насладите на едно невероятно музикално изживяване, дори и със слушалки. Ако обичате да слушате музика цял ден, това е вашият телефон! Музика, клипове, филми…нищо от това не е проблем за HTC Windows Phone 8X. Забавлявайте се с MP3 и MP4 плейърите които предлага този невероятен смартфон.
Комуникирайте с всички чрез SMS, MMS, Email, IM, Push Email, Интернет. За Вас вече няма недостижими неща!
HTC Windows Phone 8Х е един невероятен смартфон съчетаващ в себе си функционалност, забавление, удобство и най-новите технологии.

Няма коментари:

Публикуване на коментар