вторник, 23 октомври 2012 г.

LG Optimus l3 е405-ценен помощник в забързаното ежедневие


            LG Optimus l3 е405 dual sim е компактен и удобен смартфон работещ с операционната система Андроид, който работи с две сим карти едновременно. Благодарение на което можете да организирате удобно всичките си лични и професионални контакти.
LG OptimusТози телефон е лесен и приятен за използване. Лек и удобен, с красив дизайн, без това да е за сметка на функционалността. Той разполага с голям TFT capacitive touchscreen с 256K цвята , предлагащ ярка и жива картина. Управлението на телефона чрез сензорния дисплей вече е като детска игра.
Сред най-големите предимства на LG Optimus l3 е405 е удълженото време за работа. Снабден с Li-Ion 1540 mAh батерия, този смартфон е способен да работи максимално дълго, благодарение на технологията за икономия и оптимизация на енергията. Това го прави един изключително надежден телефон предназначен за забързаното ни ежедневие. Независимо дали сте на работа или на път, Вие знаете, че ще можете да разчитате на него.
LG Optimus работи с операционната система Андроид, v2.3.6 (Gingerbread) и е с 800 MHz процесор, които Ви осигуряват бърза и безпроблемна работа с всички функции на този смартфон. Характеристиките му се състоят от 384 MB RAM и 1 GB вградена памет, с възможност за увелчаването й с до 32 GB чрез microSD карта памет.
LG OptimusИскате да се забавлявате? Запечатайте моментите с любимите си хора с 3.15 MP камера с автофокус. Слушайте музика с MP3 плейъра. Искате незаменим помощник в работата? Използвайте GPS навигацията за да сте винаги на точното място в точното време. Подредете служебните си ангажименти с помщта на органайзера. Комуникирайте с приятели и колеги чрез SMS, MMS и i-mail.
Без повече пропуснати разговори! Без излишни разходи за втори мобилен апарат! С този GSM всичко е на едно място и то на една изключително достъпна цена.

Спечелете удобство с LG Optimus l3 е405!

Няма коментари:

Публикуване на коментар