вторник, 23 октомври 2012 г.

Sony Xperia V-телефона на който може да разчитате за всичко




Sony Xperia V е от най-новите  модели на Sony Ericsson. Оборудван с водоустойчив и прахоустойчив корпус, това определено е смартфона на който може да се разчита.
Sony Xperia
Дебелината на телефона е 8.7 мм. Една от най-отличителните му характеристики е екранът, който e тънък, лек и изключително удобен. Новото при неговия екран е, че в него тъч-сензорите и стъклото са вградени в един единствен, защитен от надраскване слой. Телефона предлага брилянтни цветове за едно прекрасно визуално преживяване.
Xperia V има 4.3-инчов Bravia Engine 2 дисплей предлагащ резолюция от 1280x720 пиксела и 13 MP камера с LED flash светкавица, за да запечатате на на снимка всички прекрасни моменти, превръщайки ги в незабравими спомени за вас и вашите близки. Телефонът разполага също така и с втора VGA камера, която предоставя възможност за провеждане на видео разговори.
Sony Xperia V е снабден с процесор Qualcomm MSM8960  от четвърто поколение с капацитет 1.5 GHz. Телефонът работи под операционната система Андроид 4.0 (Ice Cream Sandwich), като има възможност за ъпгрейд до версия 4.1 за да сте в крак с новостите около Вас. Сърфирайте в мрежата със скорост на сваляне и качване на данни която преди не сте и предполагали, че е възможна.
Смартфона е с вградена 16 GB памет, но има възможност за добавяне на слот карта за памет до 32 GB за да съхранявате още повече снимки, информация или просто любимата Ви музика. Свързвайте се с важните за Вас хора чрез SMS, MMS, Email, IM и опцията за Push Email.
Sony Xperia Телефонът  разполага с GPS, като също така поддържа A-GPS и GLONASS, за да улесни навигацията в градски условия.
Sony Ericsson Xperia V съчетава в себе си красив дизайн, уникални характеристики, удобство, функционалност и бързина. И всичко това събрано в един изключително стабилен и издръжлив мобилен телефон, на който можете да разчитате винаги и във всяка ситуация.






Няма коментари:

Публикуване на коментар