вторник, 30 октомври 2012 г.

Пристрастете се към общуването с BlackBerry Curve 9320!



BlackBerry Curve9320 е удобен, малък телефон, управляван от операционната система запазена марка на RIM, BlackBerry. Като този смартфон разполага с най-новата й и подобрена версия 7.1.  Ще работите с лекота с  различните менюта, за да използвате пълноценно всичко което предлага този изгоден и функционален телефон.
BlackBerry Curve
Той разполага с 512 MB ROM и  512 MB RAM памет. Но ако искате да съхраните още повече информация на телефона си, винаги можете да добавите до 32 GB допълнителна памет чрез microSD карта.
3.15 MP камера е снабдена с LED flash светкавица, Geo-tagging и image stabilization, за да запечатате интересните и вълнуващи моменти около Вас. Снимайте любимите си хора сега и се наслаждавайте на спомените после!
През годините RIM бавно развиваше медия възможностите на телефоните си и сега достигнаха ще нивото при което в тази област няма да намерите по-добра алтернатива.  Забавлявайте се още повече с BlackBerry Curve 9320, слушайки музика или гледайки клипове директно през телефона си.
Li-Ion 1450 mAh батерия на този телефон е изключително стабилна и издръжлива, още едно голямо предимство на BlackBerry.
 Тази марка винаги е била популярна с добрите си бизнес телефони. Този модел не прави изключение. BlackBerry Messenger 6 или наричаната още BBM, е опция която идва като част от операционната система.  С нея писането и изпращането на съобщения е лесно като детска игра. Също така, чрез нея имате възможност да обновявате статуса си в няколко социални мрежи едновременно.
BlackBerry CurveПодходящ както за бизнес, така и за забавление този телефон ще Ви спечели със своите качества като удобство и функционалност.  Подходящ за всички за които текстовите съобщения и електронната поща са предпочитана форма на комуникация. Общувайте и се забавлявайте без ограничения  с BlackBerry Curve 9320!
Лек, малък и елегантен, снабден със стабилна операционна система и издръжлива батерия, това е смартфона за тези които са пристрастени към общуването!

Няма коментари:

Публикуване на коментар