понеделник, 29 октомври 2012 г.

Смартфона, който няма да забравите - Motorola Droid Razr HD



Тази година производителите на Motorola се завръщат с един нов еволюирал модел, от серията Droid Razr, който се очаква да стане хит на българския пазар. Motorola Droid Razr HD е с много нови подобрения във всяка една област от предшественика си. Той е с много по-голям HD дисплей, подобрен потребителски интерфейс, ултрабърз процесор и още други иновации. Това е не просто телефон, а смартфон от ново поколение със страхотен изчистен дизайн!
Motorola Droid RazrMotorola Droid Razr HD е събрал в себе си една неочаквано добра комбинация от операционна система, процесор и 4G мрежа. Този невероятен Android е с версия 4.0.4 представена от Ice Cream Sandwich. Само сега имате уникалната възможност да ъпгрейднете версията на 4.1, с което смартфона Ви ще стане още по-бърз. Двуядреният му процесор е Qualcomm MSM8960 Snapdragon с 1.5 GHz Кrait мощност. Забравете за чакането, за бавното зареждане на страници в интернет и преминаването от едно приложение в друго. С 4G мрежата ще сърфирате светкавично. Използвайте Google Chrome на Вашият смартфон с най-бързата интернет мрежа, която може да съществува.
Докоснете дисплея на Motorola Droid RazrHD и управлявайте живота си чрез него. Уникалният смартфон е напълно усъвършенстван с 4.7” HD дисплей с резолюция 720х1280 пиксела. Огромният екран Ви позволява една по-добра видимост при четенето на текстове, книги, списания и web страници. По-дълбоки и ясни цветове при преглеждането на снимки и видео. Запазете Вашите данни във вградената памет на смартфона, която е 16GB (12GB използваема) и 1GB RAM. Прибавете към нея още до 32GB чрез слота за microSD карта памет.
Снимайте, всичко което Ви заобикаля във всеки един момент с 8MP камера на телефона. Тя е с резолюция 3264х2448 пиксела, автофокус и LED светкавица. Със стабилизатора снимките Ви няма да стават размазани. Отбележете хората на изображенията и моментално споделете с приятели Вашите забавни истории в социалните мрежи. С втората камера на смартфона, която се намира отпред и е 1.3MP може да провеждате видеоразговори с Вашите близки и приятели, бъдете онлайн на бизнес срещите си.
Motorola Droid RazrБъдете винаги на правилния път с GPS навигацията, която е с A-GPS, S-GPS и GLONASS поддръжка. Google Search, Google Maps също ще Ви помогнат в търсенето на най-близкия ресторант или нощен бар и пътя до него. Свързвайте се с приятелите си, изпращайте електронни текстови (SMS) и мултимедийни (MMS) съобщения до колегите си с Gmail, Google Talk, Email, Push Email. Забавлявайте се с Java игрите, които поддържа телефона. Смартфона разполага и с много други приложения, с които да запълвате свободното си време и не само.
Атрактивен дизайн, качество и най-новите иновации в технологията събрани в един много по-добър смартфон от предшественика си - Motorola Droid Razr HD. Изпробвайте и ще видите, че няма да съжалявате!

Няма коментари:

Публикуване на коментар