неделя, 14 октомври 2012 г.

Очаквайте новата Nokia Asha 308 Dual Sim много скоро!



Готови ли сте за нещо ново и различно? Производителите на Nokia са приготвили за Вас телефон с две SIM карти от ново поколение. Това е Nokia Asha 308 Dual Sim, който много скоро ще се появи и на българския пазар. Очаквайте го!
Nokia AshaОпознайте нови светове с Nokia Asha 308. Спестете си втори работен телефон, използвайте две карти едновременно с този Dual Sim мобилен апарат.  Забравете за носенето на два GSM-а едновременно. Телефона е изключително лек и удобен за употреба, ще си спестите място и пари за втори апарат. Стилен дизайн и високо качество събрани в едно.
Nokia Asha308 Dual Sim е с TFT capacitive touchscreen с 56K цвята. Дисплеят е 3.0 инчов с резолюция 240х400 пиксела. Необходимо е само едно леко докосване с пръст по екрана и ще управлявате много по-лесно и удобно своя телефон. Снимайте се с 2MP камера (1600x1200 pixels) и правете видео клипчета на Вашите близки и приятели. Запечатайте всеки спомен от Вашия живот и го запаметете в телефона си. Nokia Asha 308 разполага с 20MB вградена памет, 128MB ROM и 64MB RAM. В случей, че не Ви достигне тази памет, за да запаметите Вашите данни може да добавитеоще до 32GB с microSD карта. В комплект с телефона ще получите 2GB карта.
За Ваше улеснение, когато сте в движение производителите на Nokia са добавили функция за навигация. С Nokia Maps бързо ще намирате дестинацията, която Ви трябва и лесно ще се ориентирате как да стигнете до нея по най-краткия път и за нула време. Навигацията „завой по завой” ще Ви помогне да не объркате пътя и да попаднете в затворена улица.
Nokia Asha
Nokia Asha308 Dual Sim може да го използвате и като работен телефон, защото е снабден с много функции като: часовник, калкулатор, хронометър, календар, будилник и органайзер. Бързо и лесно ще се свързвате с Вашите колеги, близки и приятели използвайки Bluetooth-a му. Разговаряйте с тях и си пишете съобщения – SMS и MMS. Слушайте любимата си музика с MP3 плеъра и следете новините с FM радиото. Издържливата батерия на Nokia Asha – Li-lon 1110 mAh ще Ви помогне по-дълго време да работите с телефона си. Забавлявайте се с Java приложенията, които Ви предлага този уникален GSM апарат.
Пригответе се за един нов и много по-добър телефон от серията Asha. Производителите на Nokia са се постарали да Ви улеснят максимално при работа с него. Удобен, стилен и мултифункционален – какво повече може да желае човек?

Няма коментари:

Публикуване на коментар