понеделник, 29 октомври 2012 г.

HTC One X+ - много по-добър от предшественика си!



Докоснете се до една нова звезда на мобилния пазар в България. Бъдете в крак с най-новият и подобрен модел телефон на HTC от серията One. Този невероятен тънък и лек смартфон - HTC One X+, идва с полукарбонатен корпус, извит стъклен дизайн и интелигентни функции. Перфектният баланс между качество, дизайн и цена.
HTC One X+ е снабден с най-новият четириядрен процесор – NVIDIA Tegra 3, който е 1.7 GHz. Зареждането на страници в интернет ще е много по-бързо и леко занимание от преди, гледайте онлайн видео клипове и анимации без засичане. Смартфонът е с операционна система Jelly Bean на Android с версия 4.1.1. Тя Ви гарантира стабилна работа без проблеми при обработката на данни, снимки, видео, музика. Управлявайте любимите си функции само с едно леко докосване на сензорния Super LCD2 дисплей с 16M цвята. Той е с огромни размери – 4.7” екран с резолюция от 720х1280 пиксела. Няма да имате проблеми с малкия екран, не е ли страхотно? Колкото по-голям, толкова по-добре.
Перфектна картина всеки път с 8MP камера на HTC One X+. Застанете зад обектива на тази висококачествена камера и заснемете страхотни фотоси, които ще показвате след време. Отбележете Вашите приятели на снимките и ги качете директно в социални мрежи като: Twitter и Facebook. За да са още по-ясни изображенията може да използвате LED светкавицата на телефона или автофокуса. Снимайте и гледайте клипове с брилянтно HD качество. Споделяйте Вашето видео и снимки моментално след тяхното създаване. HTC One X+ има и втора камера, която се намира отпред на смартфона и е 1.6MP. Водете видеоразговори с Вашите близки и приятели, бъдете винаги на линия.
Съхранете Вашите документи, снимки, видео, музика във Вашият телефон. HTC One X+ идва с два пъти повече свободно място. Той е с 64GB вътрешна памет и 1GB RAM, за да запазите всяка една информация, от която имате нужда. Много практичен и удобен за използване като flash памет. Bluetooth-а, с който разполага ще Ви помогне при споделянето на данни с други телефони или компютъра Ви.
HTC One X+ може да се използва и като обикновен работен телефон, тъй като разполага с много функции като: часовник, акселерометър, компас, календар, будилник, калкулатор, органайзер, хронометър и други. Винаги готов да Ви помогне! Изберете сами посоката с GPS навигацията му или използвайте Google Maps, за да знаете по кой път да тръгнете. Приложенията на Google ще са винаги до Вас с HTC One X+. Запълвайте свободното си време с този компактен смартфон и множество приложения, които Ви предоставя.

Няма коментари:

Публикуване на коментар