понеделник, 29 октомври 2012 г.

Samsung Champ Neo Duos C3262 - перфектното решение за Вас!



Пръскате излишни пари за два телефона, имаме по-добро решение за Вас с новия Samsung ChampNeo Duos C3262. Използвайте две SIM карти едновременно и не пропускайте обажданията си, бъдете винаги готови за разговор с Вашите колеги, близки и приятели. Изключително практичен, лек и удобен за използване Dual Sim телефон със страхотен извит дизайн на корпуса.
Samsung Champ NeoSamsung Champ Neo Duos C3262 е с 2.4” дисплей, TFT тъчскрийн с 256K цвята и резолюция 240х320 пиксела. Управлявайте всички приложения и функции само с лек допир на пръста Ви по екрана или с помощта на писалката, с която разполага телефона. Паметта на този невероятен Dual Sim мобилен апарат е 20MB използваема. Запазете снимки, видео, музика във вътрешната памет на телефона. В случей, че тя не Ви достигне, увеличете я с още до 32GB посредством microSD карта памет.
Телефона идва с VGA камера, която е с резолюция 640х480 пиксела. Заснемете всеки един интересен момент с Вашите приятели или направете клипче, на което след време ще се смеете. Запазате скъпите за Вас спомени в паметта на телефона. Прехвърляйте данни с Bluetooth-a, с който разполага мобилният апарат. Издържливата му Li-lon 1000 mAh батерия винаги ще е в готовност за работа.
Samsung Champ NeoСвързването и комуникацията с Вашите приятели, колеги и близки ще е забавление. Samsung Champ Neo Duos е телефон предназначен за младото поколение. Той идва с вградени приложения за социални мрежи като Facebook и Twitter. Комуникирайте с приятелите си, изпращайте електронни съобщения до колегите си с Google Talk, Yahoo и Push Mail. Текстовите (SMS) и мултимедийни (MMS) съобщения също ще Ви помогнат бързо и лесно да се свържете с даден човек. Използвайки вграденото приложение ChatOn, моментално ще изпращате съобщения. Останете на линия с приятелите и семейството.
Samsung Champ Neo Duos C3262 е един много практичен телефон, който Ви спестява място и пари за втори мобилен апарат. Доставете си комфорт и сигурност, че няма да пропуснете Важните служебни разговори по другата SIM карта. Очаквайте го много скоро и в България на изключително ниска цена за такъв стилен дизайн и качество от Samsung.

Няма коментари:

Публикуване на коментар