петък, 26 октомври 2012 г.

Motorola RAZR i XT890 – света във вашите ръце!




MotorolaMotorolaRAZR i XT890 е със Super AMOLED Advanced capacitive touchscreen с големина на дисплея 4.3 инча. С него навигацията в менюто е лесно като детска игра. Само с едно докосване на екрана целия свят е в ръцете Ви.
Екранът е защитен с Corning Gorilla Glass, срещу малки и големи драскотини, за да може вашият телефон да изглежда винаги като нов.
Камерата на този смартфон е 8 MP с автофокус и LED flash светкавица, за да превърне снимането в удоволствие. С него ще забравите за размазаните и тъмни снимки и ще се насладите на спомени изпъстрени с ярък цвят и високо качество.  А за тези които ще се възползват от опцията за видео разговори, телефона предлага и предно разположена, втора камера.
Характеристиките на Motorola RAZR i XT890 включват също 8 GB памет и 1 GB RAM, но за да съхранявате още повече от любимите Ви филми и музика, просто трябва да добавите microSD карта.
Възползвайте се от всички услуги, които предлага Google: Google Search, Maps, Gmail, YouTube, Google Talk. Така винаги ще сте в крак с всичко ново случващо се около Вас.
Google Play Ви дава достъп до хиляди приложения, игри, книги, филми и музика. Бъдете винаги навреме с Google Maps с навигация „завой по завой” и гласова навигация. Тази Motorola също така е снабдена с NFC , технология, която Ви позволява да изпращате контакти, и не само, директно към телефони с  Android Beam, единствено като ги държите близо един до друг.
MotorolaРедактирайте текст или снимки, слушайте музика, гледайте филми, ориентирайте  се за посоката, сърфирайте в интернет пространството, изпратете SMS, MMS или Email, играйте игри, използвайте приложения...възможностите се простират до където се простира фантазията Ви. И всичко това става изключително бързо с 2 GHz Intel Atom процесор.
Motorola RAZR i XT890 предлага един изцяло нов и вълнуващ свят във Вашите ръце, в който Вие създавате правилата!

Няма коментари:

Публикуване на коментар