неделя, 21 октомври 2012 г.

Неустоим смартфон с много екстри – Nokia Lumia 820



Производителите на Nokia са пуснали в продажба най-новият си модел от серията на Lumia. Телефон със стил и качества на смартфон – това е Nokia Lumia 820. Много цветен и изтънчен мобилен апарат, на който няма да устоите. Сами се убедете в това!
Nokia LumiaОперационната система на телефона е Microsoft Windows Phone 8. Офис пакета, с който разполага смартфона Ви позволява да редактирате текстови документи на него, да създавате таблици, да правите презентации и да оправяте снимки, картинки – да ги режете, да ги преоразмерявате и много други функции. С Outlook ще изпращате и получавате имейли от приятели и колеги, ще записвате срещите си с тях в календара, ще си водите бележки. Проверката на електронната Ви поща вече ще е лесно и приятно занимание. Двуядреният процесор на смартфона е 1.5 GHz Krait. Управлявайте с лекота приложенията му.
Екрана на NokiaLumia 820 е с извит 4.3” сензорен дисплей за по-удобното управление на смартфона. Резолюцията му е 480х800 пиксела – AMOLED capacitive touchscreen с 16M цвята. Снимайте се, отбележете се и качете най-интересните Ви моменти за секунди в социални мрежи като Facebook, Twitter. Камерата, с която ще запаметите Вашите изображения е 8MP с оптика Carl Zeiss Tessar lens. Уловете красотата около Вас с двойната LED светкавица и автофокуса. С най-новата технология Smart Shoot ще правите висококачествени групови снимки изразявайки всяка една емоция на участниците в нея. Смартфона има и втора камера отпред, която е VGA за Вашите видеоразговори с приятели. Снимай и се забавлявай, запази спомена за по-дълго време.
Nokia LumiaNokiaLumia 820 има 8GB вътрешна памет и 1GB RAM. Съхранете документи, изображения, музика и друга информация в този неповторим смартфон. В случей, че тази памет е недостатъчна, може да добавите още до 32GB с microSD. С Bluetooth-а ще споделяте Вашите данни много по-бързо от преди. Батерията, с която работи Nokia Lumia 820 е Li-lon 1650 mAh.
Чудите се къде да отидете тази вечер, проверете и изберете с Nokia City Lens – навигация, която ще Ви помогне в откриването на заведения за бързо хранене, кафета, ресторанти, магазини. Направете си резервация лесно и бързо от телефона и намирате най-прекия път мястото, което сте избрали. Бъдете с една крачка напред с приложението Nokia Live Tiles. С него можеш да видиш всичко важно наведнъж на големия дисплей на смартфона. Научаваш за събитията, докато се случват в реално време.
Довери се на Nokia Lumia 820. Надеждният помощник, на който може да разчитате по всяко едно време!

Няма коментари:

Публикуване на коментар