вторник, 16 октомври 2012 г.

Иновации и стил с Nokia Lumia 920



Най-новото попълнение в серията на Lumia е вече на световния пазар, скоро ще се появи и в България. Производителите на Nokia са се постарали при разработването на NokiaLumia 920. Не просто телефон, а смартфон с уникални функции и иновативен дизайн. Осигурете си качество на ниска цена!
Nokia LumiaNokia Lumia 920 идва при Вас с операционна система Microsoft Windows Phone 8. Тя Ви дава уникалния шанс за работа с пълната версия на Microsoft Office пакета и Outlook. С него ще редактирате документи в Word, ще съставяте таблици в Excel и ще правите презентации с Power point. Изпращайте имейли, водете си бележки, записвайте срещите си в календара с помощта на Outlook. За по-бързата работа със смартфона ще Ви помогне и ултрабързият му процесор – Dual-core 1.5GHz Krait.
Дисплеят на Nokia Lumia 920 е 4.5 инча с резолюция 768х1280 пиксела. Докосвайки TFT капацитивния тъчскрийн екран, плавно с пръст ще управлявате целия Ви свят събран в телефона. Най-новият смартфон от серията на Lumia е с изключителен нов дизайн и технологии. Една, от които е PureView. С нея ще улавяте всеки един миг от във Вашето ежедневие. Правете изчистени и висококачествени снимки с 8MP камера (3264x2448 пиксела), оптиката Carl Zeiss, оптичния стабилизатор за снимки, автофокус и двойната LED светкавица. Смартфона разполага и с втора камера, която се намира отпред и е 1.3MP, за да провеждате Вашите видеоразговори с приятели. Снимайте и се забавлявайте непрестанно. Качете и отбележете приятелите си директно в социалната мрежа. Гледайте и правете клипове с HD качество. Забравете за размазаните изображения с PureView технологията.
Nokia Lumia
Смартфона разполага с двойно повече памет от други модели Lumia. Той е с 32GB вътрешна памет и 1GB RAM. Телефонът е снабден още с Bluetooth, който ще Ви помогне със споделянето на музика, картинки, снимки и данни. Използвайте GPS навигацията, която е с A-GPS поддръжка, когато сте на пътя. Изпращайте съобщения до колеги и приятели – SMS, MMS, Email и Push Email. Супер издържливата Li-lon батерия с капацитет от 2000 mAh ще Ви осигури сигурност при работа със смартфона. Той винаги ще е готов за работа и забавление. Сами изберете за какво ще го използвате.
Nokia Lumia 920 е един напълно иновативен телефон от серията Lumia. Фукциите, с които разполага Ви предоставят една изцяло нова възможност пред Вас. Практичен и много цветен смартфон със стилен дизайн.

Няма коментари:

Публикуване на коментар