вторник, 23 октомври 2012 г.

Насладете се на разнообразието с LG Optimus l9 P 760


LG Optimus l9 P 760 е тънък, но стабилен телефон, което го прави изключително удобен за работа. Той лесно ще се побере в малка дамска чанта. Дизайна му е изключително приятен, а достъпното меню го прави едно изключително интелигентно устройство.
LG OptimusТози модел разполага с 5 мегапикселова камера с LED flash светкавица за наситени и качествени снимки дори при минимално осветление, докато възможността за 15x digital zoom ще Ви улесни при заснемането на много малки или далечни обекти. Други опции с които камерата разполага са автофокус, touch focus, лицево проследяване, таймер, продължително и панорамно снимане. Можете да избирате между 5 размера на изображението (в диапазона между 1,280x720 p и 2,592x1,944 p), 4 режима за фоновото изображение и 4 цветни ефекта. Единственото което Ви остава е да се насладите на разнообразието!
4.5’’ qHD touch screen дисплей е с много добра сензитивност и регистрира всяко докосване лесно, за да Ви гарантира лесна навигация и безпроблемна работа с менютата на телефона. Образите винаги за наситени и ярки, а големия екран прави използването на интернет комфортно.
LG Optimus е управляван от Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich една от най-популярните операционни системи за мобилни телефони, която предполага бързина, удобство и функционалност в едно. С него страниците в интернет се отварят за секунди и правят комуникацията лесна и приятна. Заедно с двуядреният процесор 1 GHz Cortex-A9 и памет от 4 GB (1 GB RAM), Андроида осигурява гладкото използване на различни приложения. Чрез micro SD карта можете да увеличите наличната памет до 32 GB, за да се забавлявате с любимите си филми и музика навсякъде и по всяко време.
LG OptimusОпцията Document Viewer Ви позволява да преглеждате документи директно от мобилния си телефон, независимо къде се намирате, а големият дисплей допълнително улеснява това занимание.
Характеристиките на LG Optimus l9 P 760 предлагат големи възможности за свързване и забавление. Телефонът използва GPRS технология за сърфиране в интернет през 2G и 3G мрежите. Докато WiFi връзката, позволява той да се свърже с друго устройство за да прехвърлите бързо документи или да играете игра, например. 
Както виждате, възможностите са безкрайни…


Няма коментари:

Публикуване на коментар