понеделник, 22 октомври 2012 г.

Довери се на Samsung Galaxy Rugby Pro I547!



Samsung Galaxy RugbyНай – новият и подобрен модел от серията на Samsung – Galaxy Rugby може да очаквате съвсем скоро и в България. Лидерите на пазара са се постарали да обновят напълно модела и визията му. SamsungGalaxy Rugby Pro I547 - смартфон, който няма да забравите никога!
Ice Cream Sandwich е операционната система на този невероятен телефон – Android с версия 4.0.4. Управлявате с лекота приложенията на Samsung Apps. Забравете за бавното зареждане на страници в интернет и работата с телефона. 4G мрежата Ви позволява използването на ултрабърз достъп до мрежата и сваляне на музика, филми, снимки.
Огромният 4 инчов Super AMOLED капацитивен тъчскрийн е с 16M цвята и резолюция 480х800 пиксела. Докосвайки екрана само с лек допир ще преминавате от приложение в приложение, от страница в страница, от песен на песен, от снимка на снимка. Съхранете документите си в 5GB памет и я разширете с още до 32GB посредством използването на microSD карта памет.
SamsungGalaxy Rugby Pro I547 ще Ви помогне да уловите най-скъпите за Вас спомени с 5MP камера, която се намира отзад на смартфона. Тя е с резолюция 2592х1944 пиксела. С автофокуса и led светкавицата ще правите кристално чисти снимки. Тагвайте се, фокусирайте камерата, засечете всяко отделно лице на снимката с камерата на Samsung Galaxy Rugby Pro I547. Заснемете видео с Вашите близки и приятели, а с втората камера, която е 1.2MP ще водите видеоразговори с тях.
Samsung Galaxy RugbyСмартфона разполага с множество функции и приложения на Samsung Apps. GPS навигацията ще Ви е винаги под ръка, когато не знаете по кой път да поемете. Забравете за безцелното лутане в улици без изход. Google Maps ще Ви помага с бързото ориентиране, с търсачката намирането на информация ще е бързо и лесно занимание, с Gmail може да изпращате електронни съобщения до колеги и приятели. С YouTube ще следите новите видеоклипове, които излизат. Водете си бележки с Google Calendar, записвайте срещите си в него. Изпращайте текстови съобщения (SMS) и мултимедийни съобщения (MMS). Забавлявайте се, докато играете Java игри. С MP3 и MP4 плеъра ще слушате любимата си музика с ясен и чист звук, без смущения.
SamsungGalaxy Rugby Pro I547 смартфона, с който ще се свързвате с Вашите приятели! Удобство, стил и качество, на което не може да устоите. Доверете се на инстинктите си, те никога няма да Ви подведат с новия Samsung Galaxy Rugby Pro I547.

Няма коментари:

Публикуване на коментар