вторник, 23 октомври 2012 г.

Sony Xperia S tablet е просто неустоим


Sony Xperia S tablet още на пръв поглед очарова с практичен и в същото време красив дизайн. Таблетът е изключително тънък и лек, което прави използването му едно наистина приятно преживяване. Екранът му е 9.4” с резолюция от 1280x800 p. и предлага невероятен контраст и яркост на картината.
Sony Xperia            Снабден с Андроид, версия 4.0 Ice Cream Sandwich и функцията Small Apps dock. Тя ви позволява да персонализирате работното си пространство изцяло по ваш вкус, а „гост” режима Ви позволява спокойно да споделите вашия таблет със семейство и приятели. Функцията предлага персонализиран работен режим и настройки за всеки отделен потребител. Можете да дадете на детето си достъп само до определени игри, например и така винаги да сте спокойни какво прави то, дори да не сте до него.
Друга много полезна функция на таблета е ,че той може да работи като дистанционно управление, позволявайки Ви да управлявате телевизора, уредбата и много други от едно място. Можете да ползвате за това автоматичните настройки или да го настроите ръчно. Без значение кое ще изберете, със Sony xperia s всичко е бързо и лесно.
Характеристиките на таблета включват 1GB RAM и 16GB вътрешна памет, но ако това дисково пространство не е достатъчно за Вас, можете да добавите допълнително SD slot карта.
Sony Xperia
Sony xperia s поддържа всички опции за безжична връзка- Wi-Fi, Bluetooth 3.0, A-GPS и DLNA, за да може винаги и от всяко място да имате достъп до информация, игри, социалните мрежи, електронна поща.
8 мегапикселовата, странична камера е още една от причините да изберете този таблет. Тя Ви предлага множество режими на снимане, за да направи вълнуващите моменти от живота още по-специални. Детайлни и добре фокусирани снимки или видео с прекрасно качество, всичко става бързо и лесно. Остава единствено да се насладите на резултата.
Sony xperia s предлага сигурност, разнообразие и качество, комбинация на която няма да можете да устоите.


Няма коментари:

Публикуване на коментар